.

Jumaat, 28 Julai 2017

NAJIB PASANG LUKAH






ORANG 

RAMAI

MAT REMPIT

JAGA JAGA

NAJIB BUAT

ROAD BLOK

NAK CARI 

DUIT



FACE BOOK
Lagi 3 hari 1MDB/MoF Inc nak kena bayar IPIC/Aabar 1st payment berjumlah
USD$602,725,000. Dari mana datang duit nak bayar ni?

LikeShow more reactions
Comment
Comments
Bard Hussain Hmmm....patut la galak roadblock di area aku lately. 
Bersangka baik...ekeke

LikeShow more reactions
Reply
1
1 hr
Manage
Rizal Isa ade lah sumber2 tu. hehehe. Jangan ditanya. Akta rahsia rasmi semua tu. hehehe

LikeShow more reactions
Reply
2
1 hrEdited
Manage
Ambok Chening Meri Don't look at me Bro

LikeShow more reactions
Reply
2
1 hr
Manage
Mohd Zamin Dari poket rakyat ler.. yg depa songlap hari tu dh abis pi belanja teman rakan dan taulan.. u still remember the pink diamond.. the yatch.. the plane .. to name a few barang2 runcit yg di beli dari kedai 1mlsia.

LikeShow more reactions
Reply
1
1 hr
Manage
Rosman Mohd Said Duit rakyat

LikeShow more reactions
Reply
1
1 hr
Manage
Shamshul Amri Omar mintak balik duit donation yg pulang balik hari tu

LikeShow more reactions
Reply
1
1 hr
Manage
Abdul Razzaq My Ada la duit... Sikit jer tu

LikeShow more reactions
Reply
1
1 hr
Manage
Mohamad Zawawi Ahmad Bayar dgn units...

LikeShow more reactions
Reply
1
52 mins
Manage
احمد عزمان سعيا Gadaikan Pulau Langkawi boleh berhutang lagi. Bukan kita bayor, cucu kite bayor.

LikeShow more reactions
Reply
1
48 mins
Manage
Abdul Hamid Hussin Sultan Kedah punya........

LikeShow more reactions
Reply
1
33 mins
Manage
Ahmad Ziakari LHDN dan KASTAM kena bantu.

LikeShow more reactions
Reply
1
41 mins
Manage
Khairul Imran Che' Man Print duit baru.

LikeShow more reactions
Reply
2
32 mins
Manage
Zin Dahari ZA Rahsia Kerajaan. Tak boleh bahas atau bincang..

LikeShow more reactions
Reply
1
24 mins
Manage
Rosli My Jual badak 2 ekor kat zoo tu boleh bayar hutang.

LikeShow more reactions
Reply17 mins
Manage
ARashid MA Sikit aje tu. Ada pak arab yg akan membantu nanti.

LikeShow more reactions
Reply2 mins

LikeShow more reactions
ReplyJust now




-------------